Къща Био ***

село Баня, обл. Благоевград
GSM: +359 896 893 551 ; +359 896 893 552
ел. поща: ivento@abv.bg
Уебсайт на Къща Био ***
Къща за настаняване на туристи -гости „БИО” *** се състои от една сграда на четири етажа с механа и сутерен. Тук се предлага приятна и пълноценна почивка на нормални цени и при перфектни условия.

Къщата разполага със седем двойни и пет тройни стаи, както и с два апартамента, които са напълно обзаведени. Помещенията са оборудвани с телевизор, самостоятелен санитарен възел и отделна тераса с изглед към Рила ,Пирин и Родопите. Мебелите са изработени от съвременни био материали.

Механата има 33 седящи места и предлага разнообразна кухня от Бански специалитети.

Продуктите от които приготвяме храната, израстват под слънчевите лъчи, от който се раждат най-вкусните зеленчуци и плодове, произведени по природно съобразен начин без препарати и пестициди. При нас всеки се чувства вдъхновен и зареден от природата, чистия въздух и безвремието в което попада. През зимата в механата се приготвят най-вкусните гозби, докато гостите карат ски на пистите в Банско. Огъня в камината пламти ястията ухаят вкусно, децата играят на воля с шейни или в къщата, като за тях Ние се грижим с любов и опит, помагайки на родителите да се наслаждават спокойно на почивката си.

© 2004-2023   Banyabg.com   Всички права запазени