Къща Трите Камбани

село Баня, обл. Благоевград
GSM: +359 899 11 73 11
ел. поща: tritekambani@yahoo.com
Уебсайт на Къща Трите Камбани
Къща за гости „Трите камбани” е изградена в типичен възрожденски стил и е една от най-големите къщи в с. Баня. По екстериор и организация на вътрешните помещения следва архитектурната традиция на Родопската къща с умело вплетени елементи на тревненските майстори. Къщата за гости разполага с просторен дървен чардак към вътрешния двор, от който се открива панорамна гледка към Пирин и Рила.

Отсядайки при нас, вие ще се насладите на спокойната атмосфера на селото, многобройните извори с гореща минерална вода, голф игрището и кристално чистия планински въздух.

Къщата е изключително подходяща за почивка и семейни ваканции през всички сезони на годината. За любителите на зимните спортове близостта на Банско (едва 5 км.), позволява използването на едни от най-модерните ски писти и съоръжения в Източна Европа. След вълнуващите изживявания по склоновете и пътеките на Пирин планина можете да се насладите на топлата минерала вода в басейните на село Баня.

Къща за гости "Трите камбани", с. Баня разполага с 3(три) двойни, 2(две) тройни стаи, както и просторно заведение с атрактивен интериор и неповторима атмосфера. Всяка от стаите в къщата за гости е луксозно обазведена и разполага със собствен санитарен възел, телевизор и безжичен безплатен интернет. Мебелите са от дърво и са дело на местни майстори дърводелци, наследници на прочутата Банска школа. Трапезария с оборудвана кухня,с възможност за самостоятелно приготвяне на храна. Нашите гости могат да ползват безплатно лятна градина, с обособено в нея барбекю, пещ и кът за хранене.

На метри от къщата се намират типичните за селото ”Чопури”. Това са седем чучура, от които постоянно тече гореща минерална вода.
© 2004-2023   Banyabg.com   Всички права запазени