хотел При Балто

ул. Трета, село Баня 2778, общ. Разлог, обл. Благоевград
GSM: +359886 206 558
ел. поща: pribalto@mail.bg
Уебсайт на хотел При Балто
Вдъхновени от магията на това необикновенно място ние създадохме две фамилни къщи (възрожденски с просторен вътрешен двор, изцяло реновирани) , в които сме съхранили традицията и автентичния дух на българския фолклор, съчетани с всички съвременни удобствата и истинско топло отношение. Това не е просто хотел, а място, където ще се почувствате като у дома си и ще се насладите на пълноценната почивка. На Ваше разположение са битова механа с 25 места, ски гардероб за съхранение на собствено оборудване, охраняем паркинг, безплатен достъп до интернет чрез wi – fi, BBQ и джакузи.

Двете фамилни къщи разпогат с общо 25 легла, разпределени в 7 двойни стаи, 2 тройни и един апартамент с 2 двойни стаи и хол с разтегателен диван и кухненски бокс. Всяка стая е направена със собствен неповторим стил в духа на българската традиция като същевременно е с отделен санитарен възел и телевизор с кабелна.

Механата е мястото, където най-силно се усеща топлата атмосфера на българската традиция. Изградена във фолклорен стил, тя разполага с 25 места, камина и напълно оборудвана кухня, която е изцяло на Ваше разположение. По този начин Вие можете да се насладите на истинската домашна атмосфера и уют, избягвайки натовареността на обществените заведения за хранене, особено в ски сезона. С предварителна заявка може да бъде организирана вечеря с типични местни специалитети и оркестър – жива музика. На Ваше разположение са напълно оборудвана кухня, камина и стерео уредба.

© 2004-2023   Banyabg.com   Всички права запазени