семеен хотел "Свети Никола"

село Баня, обл. Благоевград, ул. Тринадесета 27
GSM: +359 (0) 889 304309 ; +359 (0) 887 264897
ел. поща: hotel_liubo@abv.bg
Уебсайт на семеен хотел "Свети Никола"
Семеен хотел "Свети Никола", с. Баня се намира в сърцето на Пирин планина, на 6 км от световно известния зимен курорт Банско, 140 км южно от София и 60 км от границата с Гърция.

При нас ще намерите спокойствието на китните български села, но и комфорта на съвременните модерни хотели. Разполагаме с 6 двойни и 3 тройни стаи, обзаведени в съвременен стил с кабелна телевизия, минибар и Wi-Fi интернет връзка, както и 3 апартамента със собствена кухня и хол. В топлите летни дни нашите гости могат да се наслаждават на почивката си в богато озеленаната лятна градина. Хотелът посреща гости с домашни любимци, които се таксуват допълнително на 50% от цената за възрастни.

Гордостта ни е известната в целия регион механа "Цветелина" с 50 места, отворена не само за гости на хотела и предлагаща разнообразна местна и национална кухня!

Като допълнителна услуга за гости, пристигащи от чужбина, предлагаме удобен и бърз превоз от летище София директно до хотела както и организирани еднодневни екскурзии до крайбрежния град Кавала в Гърция.

Хотелът разполага с леглова база от 27 легла, разпределени в 6 двойни, 3 тройни стаи и 3 апартамента.

Всички стаи са модерно обзаведени, разполагат с широки тераси и са оборудвани с телевизор, минибар, хладилник и модерна баня с душ. Апартаментите предлагат допълнително напълно оборудван кухненски бокс с микровълнова фурна, термокана и прибори.

© 2004-2023   Banyabg.com   Всички права запазени